To a special person


Mygg

Ännu en smart uppfinning av japanerna! Nät som man kan ha runt huvudet, fötter och händer för att slippa myggen under sommaren!


Rosett

Tänke inte alls gå ut idag men fick en kick sen att jag ville köpa en rosetthårsnodd, så sprang runt i gbg och letade efter det, dock hittade jag inga O.O så det blev sånna istället :PGamla bilder

Ibland när man rotar bland sina gamla bilder kan man hitta vissa som man helt har glömt bort!


Fransk Manikyr

Sitter hemma och fixar naglarna istället, orkar inte gå ut idag, tycker att det är för många galningar som shoppar där ute nu när det är rea, nästan som om att allt är gratis!


Jolin Tsai

Älskar att dansa! tyvärr är utbudet inte stort i Skövde :( men men jag får försöka lära mig själv. Dansen som är på g nu är denna.


OMG!!

Börjar bli sjuk :S ååhhh nej :( Verkar som om att detta blir en tradition! Varje gång efter julen blir de flesta i släkten sjuka :O konstigt. Imorgon blir det att shoppa! Ska se om jag hittar något nu när jag är i Göteborg :)Nya saker!

Har köpt tre läppglans och ett läppstift! Använder dock inte läppstift men nu när jag har köpt måste jag använda :P

MaX factor: Läppstift, röd, rosa läppglans.

Lancôme: Läppglans

Toppen idé!

Tycker faktiskt att denna uppfinningen är riktigt bra för oss som inte vill förstöra våra naglar när man ska skala en clementin etc.


High High

Helt beroende av låten :P

A♥


Dubbelt så snabbt?

Borste på båda sidorna :)


Väsk diadem?

Vad sägs om en väsk diadem, skulle man vilja ha en sådant? :P Verkar vara rätt tungt att ha väsk tyngden på huvudet om man har mycket saker.


HTC desire HD

Tycker faktisk att den nya HTC desire HD är en riktig bra mobil, dock är den för stor för mig tycker jag, men den rekommenderas verkligen!

 

Bilden är tagen av min kusin med sin HTC desire HD mobil under julaftons firandet ^^

En av mina julklappar <3


Japanska uppfinningar

Jag tycker att det är alltid kul med japanska uppfinningar, de kommer på så mycket konstiga saker som tillexempel detta :D man lär inte bli blöt i alla fall :)

Källa


Back!

Dåligt uppdatering! Hehe men men, i fredags så var jag och sara på julkonsert, kan ju säga att det var en riktigt nice dag!

Julkonserten 2010 - Sanna Nielsen, Shirley Clamp, Sonja Aldén, Björn Kjellman, Brandur Enni & Måns ZelmerlöwEn riktig snygging ;) Måns Zelmerlöw <3


Extra Glad


träffat amysan

Idag har jag och amy träffats hos farmor. Det verkar som båda är på rosa moln!


Glad

Äntligen hemma från jobbet :) Kan ni gissa vad som hände där? :P En kompis till mig kom med en av hennes killkompisar till sushin och jag fick även höra att han tyckte jag var söt ^^


Krogen

Var ute på krogen igår och träffade en jätte söt kille. Vi bytte mobilnr och jag fick nyss ett sms av honom. Han frågade om vi inte skulle ta en fika på måndag! Jag hoppade omkring som en liten treåring på julaftons morgonen när jag läste sms:et. Det var riktigt länge sedan jag känt mig såhär lycklig !
taggar inför utgång!

HEmmA

Hemma från att ha dansat och shoppat! Kom hem med två par skor, en mössa och två tröjor.
Lägger även upp en video på dansen. Just när Linda (dansläraren) skulle filma med min mobil failade jag totalt! Why!!! Skulle nog ha bett Jesper att skicka sin videoklipp som är mycket bättre =)


YAy!

Nytt bloggdesign! hehe men nu måste jag dra iväg till dansen, vill ju inte komma för sent :D

Kan man tänka sig O.o Guud vad det finns många söta människor där ute!


Linser

Längesen jag använde min färglinser. Tänkte att det var dags att använda dem igen.
min naturliga ögonfärg
gröna

Miss YOu

Året har gått fort :O Saknar mina sötnosar<3 slänger in en weird och gammal videoklipp på oss ^^


:)

Saknar sommaren så himla mycket!!! Varför måste det snöa :(

Apa<3 :D


RSS 2.0